خورش خلال کرمانشاه از مجموعه دستورغذایی های محلی است که بخش آشپزی سایت 24 لرنینگ، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. این خورش از غذاهای محبوب استان کرمانشاه است که آن را برای اکثر مراسم خود می پزند. این خورش شباهت بسیاری به خورش قیمه دارد، مثلا به جای سیب زمینی سرخ کرده از خلال بادام در آن استفاده می شود. خورشتان نباید خیلی آبدار باشد؛ در این صورت شعله گاز را زیاد کنید تا آب اضافه تبخیر شود. این خورش خوشمزه را برای سفره ی ماه رمضان به شما پیشنهاد می کنیم.
پورتال علمی، آموزشی 24 لرنینگ | مرجع عالی آموزشی ایران خورش ,خلال ,خورش خلال منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

avish آهــنگـستآن ایــرانـی دیجیتال مارکتینگ ماندگار سهام داری موفق در بورس تهران سایتی برای همه یادداشت های یک خبرنگار دکتر جنسی